Regístrate gratis¡Bienvenido a mundodvd! Regístrate ahora y accede a todos los contenidos de la web. El registro es totalmente gratuito y obtendrás muchas ventajas.
Conversación entre chiwaka y NARUTO
Blu-ray, DVD y cine en casa
Regístrate gratis!
Registro en mundodvd

Conversación entre chiwaka y NARUTO

7 Mensajes de visita

  1. doncs al final me contingut, això si he comprat la 6 de perdidos per 30 euros, una superganga.Mes endevant ja comprare mes, es que es principi de mes i ja no hi ha un duro!!!!!!!
  2. et passo el mobil 655496681.jo pasare pel MM diagonal cap a les 15h per agafar les de tiana i alicia, que crec que estaran millor de preu que al fnac.
  3. ei que tal.
    Escolta tu que domines el tema diagonal mar, al MM entren les de warner tambe al 2x1 o nomes a l'fnac, es que vull comprar alicia i tiana i no se on estan millor de preu. per cert si vols veure totes les meves pelis estan en aquest foro http://www.forodvd.com/tema/65439-Co...713#post496713
    son les de chiwaka, estan una mica avall.
  4. Hola.
    Avui m'he comprat al mediamarket de sant cugat l'edicio especial de seven amb la de un ciudadano ejemplar les dos per 21€ si vols que te les compri o encara no tens la de furia de titanes o alicia m'ho dius.
    Esper-ho que deixin de fer promocions ja que m'estic arruinant
  5. 100 ja!!!, jo estic en 105 o 110. La de conquista del oeste es per flipar la qualitat es increible, jo tinc la usa.Jo estic temptat mab les de toy story, pero crec que esperare un tripack de les tres. L'iphone, el vam aconseguir a terrassa, resulta que la jefa de la botiga es veina nostra i ens el va guardar cosa que no es pot fer. Si el vols hi h la opcio de comprar-lo lliure a apple i fer-se de yoigo, hem sembla que son 60 euros al mes. Robin hood esta en ment. D'alien que compraras l'ou!!!!! Gladiatro no faig fer res, perque crec que s'acabava el 30 de setembre i ja no me'n refiava, que hi farem, quan estigui a preu de saldo ja la comprare.
    Ara els cps de setmana estem al camping pero a partir de mitjans d'octubre els tindrem lliures i ja ens veurem.
    apa records
  6. Ei que tal???
    Escolta una cosa, a l'fnac.es ja esta operatiu el 2x1 de disney, com que en volies comprar, igual pots anar avancant feina. No li diguis a l'anna que t'ho he dit(jajajajaja), per cert ja tinc el iphone 4 i es una passada.Ens veiem
  7. Ei bon dia.
    Una coseta, jo tambe tinc la de gladiator versio amb dnr, tu has enviat el disco, no?? com ho has fet, la meva es de uk. Merci i a veure si ens veiem una tarda, igual aquest cap de setmnana si plou estem per aqui.
Mostrando mensajes de visita de 1 a 7 de 7
Powered by vBulletin® Version 4.2.1
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO
Image resizer by SevenSkins